amalan kejuruteraan part 2..

jom layan gambar time kitorang nak alami amalan kejuruteraan..
ayat macam menakutkan..haha

tapi amalan kejuruteraan memang terbaik..
kalu ikutkan hati memang la nak mengamuk coz time cuti kitorang diganggu..
but pengalaman kat setiap fakulti memang terbaik..
sampai terseliuh jari telunjuk den..
 jom layan gambar ke fakulti fptt.. 




bangun pepagi buta nk tunggu bas... semangat2..



muka berseri-seri di pagi hari.. mekup masih setia..hehe



ni cik as yang mencapap btol2 depan camera..hahaha

bersemangat dipagi hari makan roti canai kaki..
ni kat kedai mamak.. tapi entah apo la diorang duk sembang pasal mamak ni..
terus xlayan mamak lagi..
tapi nsib baik pagi ni aku n eifa layan nasi lemak.. xgitu???



nilah kampus bandar yang terlalu dekat dengan bandar..haha
ni bukan dekat memang tengah2 bandar la..
dengan je dengan dataran pahlawan..
nampak dataran pahlawan time duk atas bangunan ni...



posing la sikit.. hari ni blajar dalam lab..



bila dah siap tu kena la present lak.. tapi die nak wakil je..
ai memang x la..hahaha




1 ulasan:

Mohd Lokman Bin Ramli said... Reply Comment

hehe.. susah juga nak siapkan task kat fakulti ini.. ^_^

Post a Comment